Acustic Mall aduce inovatia scandinava la tine acasa

Noi credem intr-o filozofie simpla: sunetul si imaginea redate la inalta fidelitate pot aduce momentele de relaxare mult dorite si cautate in viata de zi cu zi unde timpul pentru tine este din ce in ce mai scurt. Selectam din multele marci de inalta calitate de pe piata modele care impreuna ofera solutia completa pentru experiente in sunet si imagine.

Momentele de relaxare reprezinta motivul pentru care luptam zi de zi cu responsabilitatile, problemele si stresul cotidian. Filmul sau interpretul preferat dau stralucire acestor momente. Suntem aici pentru a va facilita accesul la experienta perfecta in universul audio vizual oferind solutii complete conforme cu asteptarile dumneavoastra.

Marci

Aducem pe piata din Romania marci cu acceptiuni diferite asupra experientei audio: Inovatia de la Audio Pro, Solutia de la XTZ, High-end accesibil de la Tsakiridis Devices, Arta boxelor de sticla de la Waterfall Audio, Intersectia intre precizia sunetului si design iconic de la Definitive Technology, Solutii acustice de la Vicoustic, Acustica glorioasa de la TAGA Harmony, Solutii audio inteligente de la artsound, Cel mai bun sunet pentru computer de la Peachtree, Performanta premium pentru o viata de la Audiovector, Produse frumoase, create cu atenție, pentru sunetele tale preferate de la Mass Fidelity, Pasiune pentru muzica minunata si provocarea tehnicii de clasa mondiala de la Musical Fidelity, Sunetul autentic de vinil de la Nagaoka, Produse pentru toate aventurile de la Polk BOOM, Cele mai inalte standarde de calitate de la GGMM> si Design si solutii audio americane autentice de la Polk Audio.

ARIA

aria produce singurele music server de pe piata care sustine un numar nelimitat de campuri meta extinse pentru orice gen muzical.

Gasesti produse ARIA la HiFi Center, atat online si in showroom.

Proiectat de si pentru iubitori de muzica si audiofili, aria este un sistem music server fara compromisuri garantat sa multumeasca atat audiofilii in cautarea excelentei sonore cat si iubitorii de muzica ce detin colectii mari de CD-uri si/sau fisiere digitale pentru care o unealta de gestionare a colectiei puternica si intuitiva este cruciala.

+ Detalii & Galerie

artsound

Solutii audio inteligente pentru consumatori si companii cu produse adaptate, fiabile, la un pret corect.

Gasesti produse artsound la HiFi Center, atat online si in showroom.

artsound este o marca belgiana de top producatoare de difuzoare si sisteme de distributie audio. Au o echipa de specialisti care dezvolta difuzoare made-to-measure pentru orice mediu. Gamele lor de produse sunt garantia calitatii impecabile si design-ului reusit.

Clientii artsound stiu ca pot conta pe sfaturi detaliate si pe ajutorul necesar.

+ Detalii & Galerie

Audio Pro

Asculta. Priveste. Simte. Inspira-te. Audio Pro iti atrage toate simturile, oferind o experienta neobisnuita.

Gasesti produse Audio Pro la HiFi Center, atat online si in showroom.

De la inceput in 1978, marca Audio Pro a fost intotdeauna reprezentata de un principiu puternic: acela de a crea produse bine testate compuse din componente de prima clasa. Calitatea sunetului a fost intotdeauna criteriul cheie in constructia de echipamente audio, conducand la constuctia de produse cu simplitate in design functionalitate. Acest lucru, de asemenea, rezulta intr-o relatie imbatabila intre pret si performanta.

Noi ne dorim ca un numar cat mai mare de oameni sa se bucure de un sunet de calitate in casele lor.

+ Detalii & Galerie

Audiovector

Audiovector inseamna si a insemnat intotdeauna performanta premium.

Gasesti produse Audiovector la HiFi Center, atat online si in showroom.

De la inceput, a fost dorinta lor ca produsele sa reziste o viata. Audiovector produce boxe din 1979 si este fapt ca mai mult de 85% din toate produsele fabricate vreodata sunt inca in functiune. Atunci cand cineva intreaba "Cat rezita un Audiovector", raspunsul este "Inca nu stim!"

Fireste, nu exista niciun avantaj real al durabilitatii daca produsele nu sunt de calitate. Audiovector inseamna si a insemnat intotdeauna performanta premium.

+ Detalii & Galerie

Definitive Technology

Cea mai vanduta marca din USA de boxe de nivel audiofil, laudata in egala masura de critici si consumatori.

Gasesti produse Definitive Technology la HiFi Center, atat online si in showroom.

Produsele Definitive sunt laudate pentru materialele superioare, constructia precisa si calitatea sunetului fara compromis. Definitive a fost fondat si este condus de audiofili si entuziasti ai muzicii pentru care obtinerea perfectiunii audio este un scop de-o viata.

Definitive Technology apreciaza tehnologia si frumusetea produselor in egala masura. Nu exista niciun motiv pentru care produse care suna exceptional nu pot si arata exceptional la tine in casa.

Nicio componenta critica nu este "de duzina". Produsele sunt create de la zero utilizand cele mai noi instrumente de masuratoare si proiectare pentru a asigurao calitate a sunetului precisa si fidela.

+ Detalii & Galerie

GGMM

Tintind la cel mai inalt standard de calitate si design de produs exceptional.

Gasesti produse GGMM la HiFi Center, atat online si in showroom.

Devotati oferirii celei mai bune experiente posibile, specializati in solutii tehnologice elegante si foarte functionale. Cu o dedicare fara compromis scopului de a deveni un leader in electronice digitale, creaza produse cu un inalt nivel de utilitate si excelenta.

+ Detalii & Galerie

Mass Fidelity

Produse frumoase, create cu atentie, pentru sunetele tale preferate.

Gasesti produse Mass Fidelity la HiFi Center, atat online si in showroom.

Mass Fidelity este o comunitate de audiofili, designeri si ingineri din Toronto, Canada. Sunt aliati în misiunea lor de a aduce experiențe acustice "high fidelity" tuturor fatetelor vietii contemporante. Simplicitatea in design si dexteritatea in funcționalitate fac sistemele Mass Fidelity diferite de tot ce-ai mai ascultat.

+ Detalii & Galerie

Musical Fidelity

Motivati de pasiunea pentru muzica minunata si provocarea tehnicii de clasa mondiala.

Gasesti produse Musical Fidelity la HiFi Center, atat online si in showroom.

Musical Fidelity creaza si produce electronice Hi-Fi de peste 30 de ani si sunt mandri sa fi devenit una dintre cele mai cunoscute marci din industria Hi-Fi. Abordeaza fiecare nou design cautand solutia perfecta pentru o provocare clara si utilizeaza tehnologii noi in designurile lor in acelai timp in care dezvolta metode traditionale pentru performante imbunatatite.

+ Detalii & Galerie

Nagaoka

Cu dozele Nagaoka poti avea experienta salii de concert din confortul propriei case

Gasesti produse Nagaoka la HiFi Center, atat online si in showroom.

Nagaoka sunt unici in industria dozelor de pickup, producand stilusuri, doze si accesorii inca din 1940, deci de mai bine de 70 de ani! Mai mult, toate componentele de inalta precizie utilizate in productia dozelor si stilusurilor sunt fabricate in fabricile Nagaoka, de la varfurile de diamant, magnetii de cobalt amariu si chiar si bobinele.

+ Detalii & Galerie

Peachtree Audio

Seriosi in a continua "traditia a ceva total nou".

Gasesti produse Peachtree Audio la HiFi Center, atat online si in showroom.

Peachtree Audio a lansat primul produs, revolutionarul amplificator Decco, in 2007. Decco a fost primul amplificator integrat din lume care avea intrare USB, permitand convertorului audio digital-analog onboard sa proceseze fisiere de muzica direct de la un computer.

Totul la Peachtree Audio este despre muzica — muzica ta. Intr-o lume digitala trebuie sa poti conecta telefon, iPod, iPad, Apple TV sau calculator fara efort si sa obtinii un sunet bogat si satisfacator pe care castile sau statiile de andocare nu le pot oferi.

+ Detalii & Galerie

Polk Audio

Polk este o marca americana original, producand experiente audio care ofera sunetul iconic, autentic din 1972.

Gasesti produse Polk Audio la HiFi Center, atat online si in showroom.

Pentru Polk, proiectarea si crearea de solutii audio autentice este pasiunea adevarata.

Astazi, Polk ramane o poveste de succes autohtona. Din postura de cel mai mare brand audio al DEI Holdings, Polk are sediul tot in Baltimore, acolo unde au inceput. Inginerii si desinerii lor detin acum mai mult de 65 de patente pentru stimularea avansului in tehnologie si design audio. Aceste inovatii au influentat in repetate randuri industria audio.

+ Detalii & Galerie

Polk BOOM

Produsele Polk BOOM au fost create pentru toate aventurile vietii pentru a o trai din plin.

Gasesti produse Polk BOOM la HiFi Center, atat online si in showroom.

Sa te bucuri de muzica oriunde necesita un produs care este pregatit pentru orice. Si Polk BOOM stie cum sa le produca. Cu radacini adanci in California de sud si originalitate in esenta, Polk BOOM testeaza limitele pentru a oferi sunet impecabil oriunde te afli.

+ Detalii & Galerie

TAGA Harmony

Daca ceea ce cauti e cea mai buna performanta si valoare, familia TAGA Harmony te asteapta!

Gasesti produse TAGA Harmony la HiFi Center, atat online si in showroom.

Fondatorii europeni ai marcii TAGA Harmony s-au implicat in lumea audio la inceputul anilor 1990. Au fost recunoscuti drept iubitori de muzica si specialisti in audio high-end care era in cautarea obtinerii excelentei sonice din difuzoare.

Au remarcat ca majoritatea difuzoarelor de marca ce se laudau cu performante acustice de varf ce se vindeau la preturi mari nu suna intr-adevar bine. Asta i-a indemnat sa-si creeze propria marca, TAGA Harmony.

Au definit principalele criterii pentru performanta sonora a difuzoarelor TAGA Harmony: sa fie precise, cu localizare perfecta, arie sonica spatioasa si dispersie larga, bass puternic si dinamica impresionanta.

Astazi compania TAGA Harmony ofera produse de calitate inalta pentru piata audio-video. Principalele categorii de produse sunt: difuzoare high-end, hi-fi si home theatre, difuzoare de exterior, in perete / in tavan, difuzoare multimedia si accesorii pentru difuzoare.

+ Detalii & Galerie

Tsakiridis Devices

Tsakiridis Devices produce echipament audio 'high-end accesibil' pentru iubitori de muzica din toata lumea inca de la infiintarea din 1987.

Gasesti produse Tsakiridis Devices la HiFi Center, atat online si in showroom.

Au petrecut multi ani creand echipament audio pentru ei si pentru prieteni entuziasti care doreau reproduceri audio cu adevarat 'high-end' fara sa investeasca, insa, toate economiile in proces. A fost o asemenea placere incat au decis sa transforme pasiunea intr-o afacere.

Misiunea, de la inceput, a fost sa faca echipament audio de inalta calitate cu un raport pret / performanta care ar diferentia Tsakiridis Devices de rest: echipament care suna intr-adevar bine, e accesibil si arata atractiv. Din acest motiv toate produsele lor sunt produse manual in Grecia folosind componente de cea mai inalta calitate disponibila.

+ Detalii & Galerie

Vicoustic

Una dintre cele mai dinamice companii din industria solutiilor acustice.

Gasesti produse Vicoustic la HiFi Center, atat online si in showroom.

Producatorul bazat pe cercetare ofera o gama de produse si servicii inovative ce reprezinta rezultatul a ani de dezvoltare, testare si optimizare.

Misiunea Vicoustic este simpla: sa imbunatateasc felul in care se asculta muzica intr-un mod accesibil. "Multi oameni cumpara boxe scumpe si le asculta in conditii acustice foarte precare" spune Cesar Carapinha, CEO Vicoustic. "Acum e posibil sa imbunatatiti felul in care va ascultati muzica intr-un mod accesibil. Vicoustic ofera produse pentru toate bugetele si un personal specializat care sa va ajute sa va creati camera de auditie ideala."

Inginerii Vicoustic lucreaza in parteneriate strategice cu alte sectoare ale industriei, incluzand institute de stiinta si universitati. In acelati timp primesc regulat rapoarte de la mai multi dintre inginerii acustici de top din Europa.

+ Detalii & Galerie

Waterfall Audio

Pasiune pentru muzică și "obiecte" frumoase, o minte creativă și o echipă solidă.

Gasesti produse Waterfall Audio la HiFi Center, atat online si in showroom.

Înființat în 1996 de Cedric Aubriot, Waterfall este din start poziționat ca un produs "de nișă" datorită conceptului inovator de sticlă.

La 12 ani de la prima vânzare a unei incinte acustice de sticlă, Waterfall este acum distribuit în peste 50 de țări și a fost achiziționat de către mai mulți clienți de prestigiu și a câștigat multiple premii pentru design.

Pateneriatul și colaborarea cu Atohm — aclamat producător de driver-e francez — garantează sunet pur datorat lucrului intens la tehnica de driver.

Folosind procese de producție foarte sofisticate pentru a tăia sticla cu o precizie de aproape 100 de microni, au perfecționat arta asamblării sticlei.

+ Detalii & Galerie

XTZ

Scopul nostru este de a oferi cel mai bun raport intre pret, performanta si calitate de pe piata.

Gasesti produse XTZ la HiFi Center, atat online si in showroom.

Atunci cand discutam despre HiFi ca subiect trebuie sa definim ceea ce inseamna reproducere corecta. Conform cu filozofiei noastre de sunet o reproducere corecta a sunetului trebuie sa fie cat mai aproape de realitate posibil.

Acest lucru poate fi usor de explicat: singura modalitate potrivita de a evalua performanta fonica este de a o compara cu realitatea. Orice alta comparatie este subiectiva, si apropape imposibil de evaluat. Sunetul produs ar trebui, in opinia noastra, sa se apropie pe cat posibil de experientele traite la concerte sau alte evenimente memorabile.

Din acest motiv, singurele referinte autentic care se pot comparate sunt vocile interpretilor , instrumentele acustice si concertele live. Compararea sunetului sintetic, cum ar fi instrumentele electronice, sunetul produs de un dinozar pe o coloana sonora, inregistrari procesate, nu sunt potrivite penru comparatie deoarece nu avem o experienta reala cu care le putem compara.

Cand facem o auditie este esential ca nivelul volumului sa fie potrivit, deoarece ureche percepe sunetul diferit in in fucntie de nivelul volumului ales.

Design-ul nostru este simplu, dar bine gandit - modern dar perpetuu.

+ Detalii & Galerie

Retailers

DOMO

 • +4 (0) 372 679 200
 • www.domo.ro
 • Magazine

eMag

 • +4 (0) 722 250 000
 • www.emag.ro
 • Magazine

Retea

Speranței 29, sector 2, Bucuresti

 • +4 (0) 721 355 270
 • www.hificenter.ro

AOY

Iuliu Valaori 28, sector 3, Bucuresti

 • +4 (0) 726 305 809
 • www.aoy.ro

Artson

Bd. Natiunile Unite 3, sector 5, Bucuresti

 • +4 (0) 720 530 223
 • www.artson.ro

AVstore

Atanase Demosthen 22, sector 5, Bucuresti

 • +4 (0) 21 232 4077
 • www.avstore.ro

Be loud!

Sos. Vitan-Barzesti nr. 9A, sector 4, Bucuresti

 • +4 (0) 21 569 26 06
 • www.be-loud.ro

elefant.ro

Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, sector 2, Bucuresti

 • +4 (0) 31 9301
 • www.elefant.ro

evoMAG

Maximilian Popper 20, sector 3, Bucuresti

 • +4 (0) 372 173 600
 • www.evomag.ro

gadgetway.ro

Calea Vacaresti 330, sector 4, Bucuresti

 • +4 (0) 744 423 438
 • www.gadgetway.ro

HD Zone

Baneasa Shopping City, Sos. Bucuresti - Ploiesti 42D, sector 1, Bucuresti

 • +4 (0) 726 744 911
 • www.hdzone.ro

mediaZoo

B-dul Dimitrie Pompeiu 5D, sector 2, Bucuresti

 • +4 (0) 31 229 30 30
 • www.mediazoo.ro

stereoMAG.ro

 • +4 (0) 744 357 664
 • www.stereomag.ro

Contact

Descarcă VCARD

Pentru informații comerciale completați formularul următor. Vă vom răspunde cât de curând posibil.